Ce oferim


 

 

Vă oferim o gama largă de produse și servicii tipografice începând cu tiparul offset, tipar digital, imprimări pe format mare, design grafic, precum și alte produse și servicii tipografice.

 

What we offer

 

Tipar

 

Tipografia Someșul vă ofera servicii de tipar offset pe maşini plane şi rotative (Heildeberg, Drent Gazelle)  precum și tipar digital pe imprimante Xerox și Konica Minolta.

 

Design

 

Pentru Tipografia Someșul, designul de calitate înseamnă mai mult decât a face lucruri care arată bine. Designul este în egală măsură ştiinţă şi artă. Este ştiinţa de a oferi cea mai bună soluţie posibilă unei probleme, în cazul nostru de comunicare, în condiţii estetice superioare. Este arta de a înfrumuseţa funcţionalul, fără a-l compromite.

 

Prepress

 

Pentru a ne asigura că veţi primi produsul scontat, efectuam toate operaţiunile tehnice necesare de pregătire a conceptului pentru tipar.

 

Finisare

 

Folosind utilaje automate de finisare pentru a obţine o mai bună performanţă a produsului final, Tipografia Someșul poate realiza deformari mecanice, decupaje în material, acoperiri de suprafeţe, dar şi procedee speciale sau operaţiuni de legare şi ambalare, în condiţii tehnice superioare.

 

Consultanţă

 

Obţinerea unui produs tipografic de calitate nu este doar rezultatul unui proces tehnologic, ci şi al unui proces de comunicare. Prin intermediul consultanţilor proprii, Tipografia Someșul vă poate asista în orice etapă a desfăşurării proiectului, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua deciziile corecte.

 

Principalele variabile în ecuaţia tiparului sunt tipul de suport şi cernelurile, în cadrul acestei secțiuni fiind prezentate câteva noţiuni de bază despre modul optim în care acestea pot fi folosite şi combinate. Pentru o mai bună înţelegere a condiţiilor de tipar specifice proiectului dumneavoastră, vă invităm să apelaţi la unul dintre consultanţii noştri specializaţi.