Despre noi


WE’VE BEEN AROUND FOR OVER 44 YEARS…

 

 

Tipografia Someşul a fost înfiinţată în anul 1970, având ca obiect principal de activitate producerea produselor tipografice şi a celor asociate acestora. În timp producţia acesteia s-a diversificat şi mulat în funcţie de necesităţile pieţei, ajungând ca azi să ofere o gamă foarte variată de produse şi servicii.

 

Ne-am dezvoltat cunoştinţele în domeniu prin relaţiile de lungă durată cu o varietate de clienți, precum şi un flux constant de provocări noi şi interesante – cerinţele clientului împingând mereu limitele tehnologiei de tipar dincolo de barierele posibile!

 

Succesul nostru real se datorează personalului nostru care muncește, învaţă repede şi creşte odată cu clienţii ei – de aceea aceștia rămân fideli.

 

Am câștigat, de asemenea, câteva premii de-a lungul timpului pentru realizările noastre, rădăcina acestora fiind pe de-o parte investiţile mari în tehnologie, iar pe de altă parte în oameni. Acest succes este transmis clienţilor noştri asigurându-i astfel că ei vor beneficia de servicii excelente, la preţuri foarte competitive și accesibile, în mod constant peste oferă, interacționând cu o echipă prietenoasă.

Cu o echipă formată din 23 de membri amplasați într-o clădire proiectată optim (având și o prezență pe web), nu există multe pe care nu le putem face!

 

În cursul anului 2008 am deschis un punct de lucru în Satu Mare pe B-dul Lucian Blaga nr. 254, unde ne desfăşurăm în prezent activitatea de producţie.     

 

Magazinul de prezentare al societăţii, unde se comercializează cu preponderenţă produsele noastre este situat  în centrul oraşului. Activitatea comercială este axată în principal  pe comerţul cu imprimate, papetărie, birotică.

 

Suntem specializați pe tipărirea unei game largi de produse tipografice,  pe care le găsiţi în cadrul secţiuni Produse. De asemenea vă oferim şi servicii de design grafic şi produse de papetărie.

 

Compania deţine o editură care poartă numele de Editura Someşul prin care se preiau şi se tipăresc cărţi şi reviste acordându-se coduri ISBN prin Biblioteca Naţională a României.

 

 

Tipografia Someşul are implementat un sistem de management al calitãții certificat conform ISO 9001 şi un sistem de management de mediu certificat conform ISO 14001.