Tipar pe format mare


 

 

 

 

Ceea ce ar trebui să știi despre tiparul pe format mare

 

Tiparul pe format mare este un nou trend în mediul publicitar din ziua de astăzi. Există multe căi prin care se ajunge la consumator în zilele noastre. Produse cum ar fi posterele, benerele și panourile publicitare sunt prezente peste tot atrăgând atenţia clienţilor. Din moment ce devine un mediu de tipar popular, este important să ştim ce tip de format e, specificaţile acestuia, la ce e folosit, precum şi avantajele sale.

 

 

 

 

1. Procesul de tipar

 

Procesul de tipar pentru tiparul pe format mare este acelaşi ca şi tiparul digital, cu excepţia, că se folosesc imprimante mai mari. Imprimanta este alimentată cu hârtie, unde cerneala este aplicată direct pe material. Faza de tipar este mai rapidă, rezultând un produs final cu culori de înaltă calitate.

 

2. Imprimanta

 

Odată cu progresul tehnologic, imprimantele care oferă un produs pe format mare reuşesc să realizeze un proces rapid de tipar. Ele produc produse de înaltă calitate folosind sistemul CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Key color Black) o combinaţie de culori care se aplică pe tipul de hârtie ales. Dimensiunea maximă pe lătime a imprimărilor pe format mare este de aproximativ 160 cm.

 

3. Pigmentul (cerneala UV)

 

Acest tip de cerneală este apoasă sau cum popular este cunoscută pe bază de apă. Cerneala UV prezintă o culoare finală lipsită de stralucire, dar este perfectă pentru tipărirea materialelor care sunt folosite în mediul exterior, doarece rezistenţa UV face culorile să reziste în timp. Daca aveţi de gând să expuneţi ceea ce aţi tipărit în exterior vă sugerăm să alegeţi o cerneală UV pentru a vă produce lucrările.

 

4. Produse și utilizări

 

a. Semi lucioasă/lucioasă - Acestea sunt suporturile de hârtie utilizate în cazul posterelor folosite în mediul interior. Acestea sunt potrivite în cazul produceri posterelor pentru filme, afişe în cadrul târgurilor, fotografii si afişe în cadrul magazinelor/ supermarketurilor/ hipermarketurilor.

 

b. Postere montate - Acestea sunt montate pe diferite tipuri de rame. Sunt ideale pentru afișarea fotografilor sau ca decorațiuni interioare pentru birou sau acasă.

 

c. Bannere de vinil - Sunt populare datorită folosirii lor în mediul exterior, deoarece acestea sunt produse folosind cerneala UV care opune rezistență la decolorare. Sunt ideale pentru bannere politice, bannere sportive, bannere comerciale, precum și alte tipuri de bannere.

 

d. Canava - Reproducerile de artă, fotografiile personale precum și alte opere de artă arată foarte bine imprimate pe pânză de calitate. Puteți alege fie pânze laminate sau impachetate în funcție de preferințele dumneavoastră de proiectare și folosință.

 

e. Printuri pentru grafica de perete - Dacă doriţi sa vă decorați pereții cu modele uimitoare, grafică de perete sau cunoscută și sub numele de autocolante pentru perete. Acestea prezintă pe spate un adeziv, cu ajutorul căruia se poate aplica pe pereți. Se pot repoziționa și sunt de asemenea rezistente la decolorare.

 

5. Atragerea clienților

 

Afacerile din zilele noastre care se bazează pe folosirea tiparului pe format mare pentru a-și face reclamă, preferă un cost mic de imprimare cu o recuperare rapidă a banilor investiți. Acesta este motivul pentru care tot mai mulți clienți trec pe tiparul pe format mare. Oferindu-le cantitatea corectă de materiale și fiind mai ușor de produs sunt mai mici costurile de producție, acestea prezentând aceeași calitate ca și celelalte tipuri de tipar. Esența pentru a produce tipar pe format mare este atenția la detalii și calitate. Tocmai de aceea Tipografia Someșul se axează pe furnizarea celor mai bune imprimări pe format mare. Culorile noastre sunt vibrante, produsele noastre sunt robuste, iar printurile noastre arată grozav.

 

Cererea fiind în creștere, pentru a atrage clienții, firmele investesc în diferite tipuri de mass-media pentru a-și face cunoscută prezența pe piață. Acesta este motivul pentru care tiparul pe format mare devine din ce în ce mai popular.

 

Puteţi vizita situl nostru sau puteți suna reprezentantul nostru în relaţii cu clienţii dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre tiparul pe format mare.